006

3D Braid Powertech

3dbraid1

Aceasta medoda de tesut multi-dimensional este proces de precizie. Permite productia de rachete de inalta rezistenta cu precizie foarte fina.

Materialele cu forma de tub sunt compuse din fibra de carbon compozita cu greutate mica. Teserea multi-dimensionala continua confera intensitate crescuta, rigiditate si durabilitate. Corpul rachetei are stabilitatea formei mult superioara comparativ cu materialele si tehnicile traditionale. Productia corpului se realizeaza dintr-o bucata, fara intreruperi in fibra de carbon, evitand astfel imbinarile mecanice.

The pre-dipped tube-like materials are made of light composite carbon fiber. Continuous multi-dimensional weaving method brings high intensity, rigidity and durability. The racket body will not have any drapes resulting from incomparable flexibility to traditional materials. No bundle of fiber would be broken in the whole process from weaving to processing and therefore junction seam is avoided.

3dbraid2

Aerotec-Beam System

aero1

Cu ajutorul sistemelor de calcul avansat, rachetele sunt proiectate sa aiba rezistenta foarte scazuta la aer si precizie crescuta pentru a imbunatati performantele sportive ale jucatorului.

Drept urmare, design-ul aerodinamic al rachetelor se potriveste multor stiluri de joc. Sistemul Aerotec-Beam este bazat pe date cumulate din testari exhaustive si examinarea diverselor stiluri de  joc.

aero2

Dynamic Optimum Frame

dynamic1

Design-ul optimizat imbunatateste structura mecanica a rachetei pentru un atac si o aparare mai eficienta

In afara de marirea zonei optime de atac prin design-ul isometric al rachetei, zona optima de lovire este pozitionata mai sus. Zona efectiva pentru lovire in aparare este marita pentru lovituri descendente puternice si rapide. Viteza de lovire este imbunatatita considerabil prin marirea cordajului si rezistenta sporita.

dynamic2

Free Hole

freehole

Tehnica de turnare inovatoare ce imbunatateste performanta cadrului, tensiunea cordajului si loviturile cu efect.

Prin tehnologia de turnare integrata pentru gaurile cordajului si rama, loviturile sunt transferate din cordaj direct ramei avand ca rezultat o lovitura cu o explozie de putere. In special in pozitiile critice orientate spre ora 3 si ora 9 se formeaza o zona optima de lovire solida si stabila. Peretii gaurilor pentru cordaj sunt ranforsati cu fibra de carbon. Astfel se mareste tensiunea maxima a cordajului, rezistenta la torsiune este marita cu 20%, rezistenta la compresie laterala a rachetei este imbunatatita cu 30% si rezistenta la compresie a gaurilor de cordaj este marita cu 20%.

HDF - Shock Absoprtion System

hdf1

Rama rachetei este umpluta cu un material modern foarte usor proiectat sa absoarba socurile protejand jucatorul de accidentari. Materialele HDF cu care sunt umplute rachetele au fost proiectate cu tehnologie de ultima ora, avand capacitati sporite de absorbtie a socului, scazand eforturile exercitate asupra bratului in momentul lovirii. Accidentarile din miscare sunt evitate astfel fara a compromite performanta jucatorului. Aceasta noua generatie de materiale confera greutate scazuta si flexibilitate.

Page 1 of 3
^ Inapoi sus